nippon

Familjeresa till Japan 16 – 26 juli, 2018

Följ med på en spännande familjeresa till Japan som är specialanpassad att passa både barn, ungdomar och vuxna. Vi kastar oss i ett lagom tempo mellan det gamla Japan med den moderna ungdomskulturen. Vi besöker storstaden Tokyo med ungdomskvarteren, fiskmarknaden Tsukiji, mangabutiker, kattcaféer, teknikstadsdelen Akihabara, trendspanar i Shibuya och äter digitalsushi.

I den japanska bergsstaden Takayama bor vi i japanska rum, badar i varma källor och sover på futonger på golvet. I Kyoto kommer vi nära det gamla Japan i tempel och helgdomar.
Vi besöker även Hiroshima och den heliga ön Mijayima där vi klappar de heliga hjortarna som fyller gatorna. Vi lär oss vika origami, räkna på japanska, spela japanska spel, skriva några japanska skrivtecken och äter en massa spännande varierande japansk och västerländsk mat.

Tillsammans skapar vi minnen för livet!

Hämta program

 

 

Boka resa

  • Fyll i din formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.
 

Namn och adress:

 

Rumstyp

 

Medresenärer

 

Övrig information

 

Verifikation