Geishor

Japan med M magasin 21 -29 november 2018

Följ med M-magasin till spännande och exotiska Japan!
Resan börjar i den vackra staden Kyoto med den Gyllene paviljongen och Nijo-jo borgen. Vi lär känna en Maiko, provar en kimono och promenerar i de mysiga geishakvarteren. Vidare till Japans kulturella vagga Nara där vi besöker Todai-ji templet och helgedomen Kasuga Taisha. I Uji gör de Japans bästa te och vi besöker en teplantage. En av resans höjdpunkter blir en natt på ett traditionellt japanskt världshus – ryokan. Vi badar i varma källor och sover på mjuka futonmadrasser. Det blir också en heldag i naturens tecken vid foten av det vackra Fujiberget innan vi beger oss till världsmetropolen Tokyo.

Här går vi på fiskmarknad, lagar vår egen sushi och ser det exklusiva Omotesando och hysteriska modeområdet Shibuya och Ginza. Professionell svensk reseledning av Peter Wik och som vanligt följer en representant från M-magasin med och skämmer bort oss!

Hämta program

Boka resa

  • Fyll i din formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.
 

Namn och fakturaadress:

 

Rumstyp

 

Medresenärer

 

Övrig information

 

Verifikation