ABBA och Tina Turner

ABBA och Tina Turner
i London
18 – 21 augusti 2023

Häng med på en fullspäckad helg i världsmetropolen London som är mer aktuell än någonsin! Vi går på den omtalade ABBA showen och dansar loss till gamla och nya låtar. Nyheten om ABBA:s återförenande och albumsläpp förra året, blev en världsnyhet och glädjen bland fansen var enorm! Vi går också på musikalen om Tina Turner som är en av världens mest framgångsrika kvinnliga rockmusiker och ofta kallas The Queen of Rock & Roll.

Utöver de musikaliska höjdpunkterna ska vi göra ett spännande besök i Westminster Palace där Storbritanniens parlament har sitt säte.

Vidare besöker vi ett av världens mest besökta muséer; konstgalleriet National Gallery med konst från Rembrandt, Turner, Gainsborough, Cezanne, Monet och Renoir. Tillsammans med vår reseledare promenerar vi runt i London och får nya perspektiv på sevärdheter som Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Westminster Abbey, Big Ben, Royal Horse Guards och 10 Downing Street. Vi stannar också till vid världens största bokhandel Waterstone Piccadilly.

Vi äter publunch som Londonborna gör och får tid att shoppa loss på kända varuhus som Fortnum & Mason eller kanske i de mysiga boutiquerna i Soho. Så ladda inför några dagar fulla med glädje och gemenskap! Reseledare är populära Peter Wik.

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller mejla elisabeth@relasian.com

Bokning av resa

Fyll i formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om Relasians Integritetspolicy.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, t ex 14