alhambra

Alhambra, Cordoba & flamencofestivalen i Sevilla
med M-magasin
25-29 april 2020

På den här resan ska vi besöka det mäktiga Alhambra palatset, strosa runt i vackra Córdoba och dansa flamenco på festivalen i Sevilla! Alhambra palatset är med på UNESCO:s världsarvslista och är en av Spaniens mest besökta sevärdheter. Vi åker sedan vidare till vackra Córdoba som ligger nordöst om Sevilla och är ”det nya Barcelona”. Córdoba är den enda staden som har fyra världsarv på UNESCO:s lista och vi går på rundtur i den vackra staden. I bergen mitt emot Alhambra föddes flamencon och vi ska tillsammans uppleva den årliga folkfesten i Sevilla, ”Feria de Abril”, där det dansas flamenco i varje gathörn!

I Sevilla upplever vi den äkta andalusiska kulturen och njuter av den smarriga spanska maten med lokala tapas i alla dess former! Missa inte denna färgsprakande festival med bästa M-gänget! Med oss under hela resan har vi vår kunniga guide och reseledare Hanna Asp. Och som vanligt följer en representant från M-magasin med på resan.


Hämta program

I samarbete med

Logga_MmagasinBoka resa

Fyll i din formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress:

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier:s hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14