Andalusien

Andalusien med Allt om trädgård 23-28 september 2019

Följ med till gröna Andalusien med dess magiska trädgårdar och historiska platser! Vår resa startar i Cordoba som är känt för sina vackra trädgårdar och vi kan få en glimt av den häpnadsväckande trädgårdsarkitekturen var vi än befinner oss i staden. Vi fortsätter till Granada och de moriska trädgårdarna Generalife Alhambra där vi ser det mäktiga palatset i solnedgången. I bergen mittemot Alhambra föddes flamencon och vi ska se en eldig flamencoshow i grottorna vid Sacromonte där romerna en gång bodde.

På vägen från Granada åker vi förbi Sierra Nevadas snöklädda toppar innan vi närmar oss Malaga som är Spaniens femte största stad och ligger mycket vackert vid kusten. Vi ser några av Malagas kända trädgårdar och får också lite egen tid för shopping eller kanske ett besök i Picassomuséet.

Som vanligt har vi en professionell svensk reseledare med oss och även en representant från Allt om Trädgård som tar hand om oss!

Hämta program

I samarbete med

AlltomTradgard

Boka resa

Fyll i din formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress:

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken.
ååååmmdd

Endast siffror

Rumstyp

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier:s hantering av personuppgifter.
Skriv två siffror, tex 12