Alhambra

Andalusien
med M-magasin
10-14 oktober 2022

Ny feel-good resa med M-magasin till soliga Spanien i höst! Resan börjar i Granada med det mäktiga Alhambra palatset som är upptagen på UNESCO:s världsarvslista. et är en av Spaniens mest besökta sevärdheter och ligger på en platå vid foten av Sierra Nevada.

Här i bergen mitt emot Alhambra föddes flamen-con och vi ska förstås gå på flamencoshow och se kvinnorna i sina färgglada folklore-klänningar med volanger.

Vidare ska vi ut på en naturskön vandring i nedre delarna av Sierra Nevada. Vi utgår från den vitkalkade byn Capileira för att vandra genom det vackra landskapet till byn Pampaneira där vi njuter av en god lunch på stadens torg.

Vi avslutar resan i Andalusiens pärla Malaga som också är Picassos födelsestad. Vi går på museum, hänger på stranden, åker katamaran ute till havs och får naturligt-vis tid att shoppa för den som vill. En resa full med kultur, spännande historia, naturskön vandring och läcker spansk mat!

Med oss under hela resan har vi vår svenska reseledare och som vanligt följer en representant från M-magasins med oss.

I samarbete med

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

Boka Resa

Fyll i formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Gäller alla resenärer till London då brittiska myndigheter kräver att alla flygbolag hämtar in förhandsinformation (APIS) från samtliga passagerare för resor till/från Storbritannien. De efterfrågade passuppgifterna lämnas i samband med bokning eller så snart som möjligt
Sista giltighetsdag
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
Sista giltighetsdag
ååååmmdd
Sista giltighetsdag
ååååmmdd
Sista giltighetsdag

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14