Paris

Champangedistriktet och promenader i Paris
15 – 18 september 2023

Följ med på en annorlunda resa till Frankrikes underbara huvudstad Paris! Vi kommer att se och uppleva Paris och dess invånare på nära håll då vi promenerar tillsammans med vår ciceron och Frankrikekännare Peter Wik. Med tunnelbanan åker vi till kända Latinkvarteren med universitetet Sorbonne, templet Pantheon och den omskrivna kyrkan Saint Sulpice från boken Da Vinci koden.

Under våra promenader kommer vi att gå förbi några av Paris kända symboler som katedralen Notre Dame, Triumfbågen, Eiffeltornet och Place de la Concorde.

Under en vilsam båttur på Seine beundrar vi de vackert upplysta broarna. Vi njuter av det franska köket på anrika Brasserie Bofinger och shoppar loss på något av de stora varuhusen Galerie Lafayette eller Printemps.

Avslutningsvis åker vi till champagnedistriktet och Épernay där vi ska besöka två kända champagnehus och provsmaka den ädla drycken. Ett av husen är Moët et Chandon vars champagne dricks mer än någon annan i världen med en årlig produktion av 26 miljoner flaskor.

Missa inte höstens ”feel-good”-resa med god mat, champagne och sköna promenader i en av Europas mest charmiga städer! Professionell reseledning av Peter Wik.

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller mejla elisabeth@relasian.com

Boka resa

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken.
ååååmmdd

Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om Relasians Integritetspolicy
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, t ex 12