CinqueTerre2

Cinque Terre med M-magasin
14-18 oktober 2019

 

Följ med M-magasin till hänförande vackra Cinque terre med sina pastellfärgade byar tecknade på branta havsklippor. En resa med lika delar vandring och underbar italiensk mat! Calle Godani, matskribent med rötter i trakten, guidar oss genom det liguriska köket och kulturlandskapet. Essensen av Cinque terre hittar vi uppe på höjden där vi vandrar genom vinodlingar på tusenåriga odlingsterrasser medan det stilla Medelhavet blänker nedanför.

Självklart ska vi njuta av den italienska maten med kulinariska höjdpunkter som; Muscoli ripieni (fyllda musslor), sardeller från Monterosso, Mesciuà (fattigmanssoppa från Spezia – lika enkel som god) och Farinata (kikärtsplättar som bakas i pizzaugn). Och så klart traktens mest kända vin: La Sciacchetrà – som görs på druvor som fått torka i havsluften innan de pressas. Vi besöker även ett hörn av Toscana som många missar, de Apuanska alperna, där den vita Carrara-marmorn har brutits sedan romartiden. Här njuter vi av den toskanska bergsmaten, i hela sin geniala enkelhet. Resan avslutas med ett besök i den fina medeltidsstaden Pisa.

Som vanligt på M-resorna njuter vi av livet och skämmer bort oss tillsammans!

Hämta program

I samarbete med

Logga_Mmagasin

Boka resa

Fyll i din formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress:

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rumstyp

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier:s hantering av personuppgifter.
Skriv två siffror, te x 14