ABBA

Dancing Queen
med M-magasin
9 – 12 december 2022

Succé i repris, ny avresa 9 – 12 december! Kom med och se den omtalade ABBA showen och njut av vintermagi i stämningsfullt upplysta London! Nyheten om ABBA’s återförenande och albumsläpp förra hösten, blev en världsnyhet och glädjen bland fansen var enorm! Vi ska nu se den digitala ABBA showen med avatarer och dansa loss till gamla och nya låtar! Ett garanterat minne för livet!

På programmet står också den populära musikalen Hamilton som är berättelsen om den unga man som från fattig gick till att bli den som för alltid förändrade Amerika; Alexander Hamilton. Det är berättelsen om dåtidens Amerika som framförs till en härlig blandning av hip-hop, jazz, blues, rap och R&B.

Vi ska också lära oss mer om det brittiska kungahuset och besöka Lon-dons officiella residens; Kensington Palace. Här har flera kungligheter bott men det magnifika slottet är kanske mest känt som hem till Diana, prinsessan av Wales. Hon gick från rodnande tonåring till att bli en av världens mest fotograferade kvinnor fram till sin tragiska död 31 augusti 1997.

Alla ”The Crown” entusiaster kommer att få sitt lystmäte då vi ska se de brittiska kronjuvelerna i Jewel House i det historiska Tower of London. Vidare besöker vi vackra Victoria & Albert Museum och konstgalleriet National Gallery. Resan avslutas med den brittiska klassikern afternoon tea i elegant miljö!

Så ladda inför några dagar fulla av glädje, nostalgi och gemenskap! Rese-ledare är populära Peter Wik och som vanligt följer en representant från M-magasin med och skämmer bort oss!

I samarbete med

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

Säkra din plats genom att anmäla dig nedan (ej bindande).

Boka Resa

Fyll i formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Gäller alla resenärer till London då brittiska myndigheter kräver att alla flygbolag hämtar in förhandsinformation (APIS) från samtliga passagerare för resor till/från Storbritannien. De efterfrågade passuppgifterna lämnas i samband med bokning eller så snart som möjligt
Sista giltighetsdag ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
Sista giltighetsdag ååååmmdd
ååååmmdd
Sista giltighetsdag ååååmmdd
ååååmmdd
Sista giltighetsdag ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, t ex 14