Arequipa

Familjeresa till Peru
med Peter Wik
26 juni – 7 juli 2022


Följ med nästa sommar på vår fina familjeresa till underbara Peru! Vi börjar vår resa med att ta oss upp till den vita staden Arequipa för att se Inka-indianflickan Juanita som hittades nedfrusen på en vulkan.

Vi ser majestätiska kondorer i Colcadalen, reser fram över det Andinska Höglandet och åker båt på världens högsta navigerbara sjö – Titicakasjön. Under resan genom landet ser vi de 4 kameldjuren och stannar till för att besöka någon familj för att se hur livet ser ut här uppe i Anderna. När vi kommer ner mot Heliga Dalen gör vi oss redo för att ta tåget ner mot regnskogen till Aguascalientes för att där ta oss upp på självaste Machu Picchu.

Vi ser majestätiska kondorer i Colcadalen, reser fram över det Andinska Höglandet och åker båt på världens högsta navigerbara sjö – Titicakasjön. Under resan genom landet ser vi de 4 kameldjuren och stannar till för att besöka någon familj för att se hur livet ser ut här uppe i Anderna. När vi kommer ner mot Heliga Dalen gör vi oss redo för att ta tåget ner mot regnskogen till Aguascalientes för att där ta oss upp på självaste Machu Picchu. Vår resa avslutas med några dagar i Inkarikets huvudstad Cuzco där vi både har tid att besöka fantastiska Korikancha och bara flanera omkring och njuta av den vackra staden.

Förlängning med sol & bad i Paracas

För den som vill finns möjlighet att stanna några dagar extra och besöka Paracas söder om Lima för lite sol och bad samt att göra en båttur ut till Islas Ballestas som ibland kallas för ”Lilla Galapagos”


Med på resan är vår ciceron Peter Wik som varit ett 20-tal gånger i Peru.


Hämta program


____________________________________________________


Boka resa

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken.
ååååmmdd

Endast siffror

Förlängning till Paracas

Rum

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd
ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om Relasians Integritetspolicy
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, tex 12