tokyo

Företag

Om Relasian Travel & Event

Relasian Travel & Event skapar resor, möten och events över hela världen. Vi är ett rese- och eventbolag som arbetar med hela processen; från idé, koncept, planering och bokning till genomförande av möten och events. Vi genomför allt från konferenser, jubileum, kickoffer, seminarier, incentives, mässor och fester, personliga ledningsgruppsmöten och workshops.

Relasian grundades 1997 av Peter Wik och har sedan dess skapat resor över hela världen. Från att tidigare ha fokuserat på främst Asien har kartan ritats om och kommit att täcka allt fler länder världen över. När företaget expanderade genom att Anders Wennerström, tidigare delägare Nine Yards, klev in som partner 2015 togs event- och konferensresorna till nya höjder på ännu fler platser.

Med mångårig erfarenhet, bred och djup kompetens, extrem noggrannhet och fingertoppskänsla utvecklar vi event- och konferensresor i Sverige och i hela världen. I inte mindre än 52 länder har vi producerat event i olika format, från små exklusiva till storskaliga för flera tusen gäster. Tillsammans har vi på Relasian Travel & Event ett världsomspännande kontaktnät kopplat till personliga erfarenheter från i stort sett hela världen som möjliggör att vi kan erbjuda våra kunder exceptionella helhetsupplevelser.

Ett möte är en investering – antingen i er relation till kund, i personalen eller leverantörerna ni jobbar med. Därför är det viktigt att skapa ett program som kombinerar ”nytta med nöje”. Relasian Travel & Event gör det med er, på ett sätt som deltagarna garanterat inte kommer glömma! Låt oss få inspirera er!crowd


SRF