sumo

Kundrelationer

Relasian Travel & Event skapar resor, möten och events över hela världen. Vi är ett rese- och eventbolag som arbetar med hela processen; från idé, koncept, planering och bokning till genomförande av möten och events. Vi genomför allt från konferenser, jubileum, kickoffer, seminarier, incentives, mässor och fester, personliga ledningsgruppsmöten och workshops.

Upplevelsen, och hur man gifter ihop det med innehållet så att kommunikationen når fram till mottagarna, är det vi arbetar för varje dag. Tillsammans med kunden tar vi fram ett innehåll anpassat efter behov och önskemål, arbetar fram noggrant sammansatta program och bästa förutsättningar för projektets helhetsupplevelse.

Bakom varje projekt Relasian Travel & Event genomför finns en erfaren projektgrupp som arbetar specifikt utefter kundens behov och budget. Projektgruppen sätts ihop utefter kundens önskemål och uppdragets karaktär. Utöver vår fasta personal finns ett nätverk med specialistkunskap som tas in vid behov.

Relasian Travel & Event arrangerar på högsta nivå, med kvalitet och utpräglad fingertoppskänsla oavsett om det är ett litet arrangemang, en gruppresa med specialintressen eller ett extra-allt-evenemang på andra sidan jorden för tusentals personer.

Allt överallt är möjligt!
Vi arbetar nära och för våra kunderCement

70 teknikkonsulter på studiebesök på Sydamerikas största cementfabrik, i Peru. Vårt kontaktnät öppnar dörrar.

Singapore

Företrädare inom byggsektorn hämtar inspiration i Singapore Gardens by the Bay.

Stål

Stålindustrin besöker sina leverantörer i Japan och vässar sin kompetens.

Ferrarri

Bilföretag fyller på med kunskap och inspiration genom besök på deras fabriker, testbanor och mässor runt om i världen.