sumo

Kundrelationer

Relasian Travel & Event skapar resor, möten och events över hela världen. Vi är ett rese- och eventbolag som arbetar med hela processen; från idé, koncept, planering och bokning till genomförande av möten och events. Vi genomför allt från konferenser, jubileum, kickoffer, seminarier, incentives, mässor och fester, personliga ledningsgruppsmöten och workshops.

Relasian Travel & Event är en event- och researrangör med sinne för detaljer, noggrannhet och tydlighet, bred och djup kunskap och genuin drivkraft att skapa den ultimata resan och upplevelsen för varje företag och enskild individ. De som anlitat Relasian Travel & Event vet att det gjort det för att projektet hela tiden utgår från kundens önskningar, drömmar och behov – och för att de alltid får uppleva saker de inte ens visste att man kunde önska eller drömma om. Kunden vet vad vi gör för just dem, genom hur vi lyssnar, utgår från specifika behov, önskningar och rätt budget och hur vi på plats värderar och levererar unika upplevelser med delad glädje och stor stolthet.

Vår styrka ligger i upplevelsen – att skapa unika upplevelser som kräver korskopplingar av kompetenser, lång erfarenhet och ett genuint intresse för att skapa perfekta förutsättningar för just den kund som vi arbetar tillsammans med och för. Upplevelsen, och hur man gifter ihop det med innehållet så att kommunikationen når fram till mottagarna, är det vi arbetar för varje dag. Tillsammans med kunden tar vi fram ett innehåll anpassat efter behov och önskemål, arbetar fram noggrant sammansatta program och bästa förutsättningar för projektets helhetsupplevelse.

Bakom varje projekt Relasian Travel & Event genomför finns en erfaren projektgrupp som arbetar specifikt utefter kundens behov och budget. Projektgruppen sätts ihop utefter kundens önskemål och uppdragets karaktär. Utöver vår fasta personal finns ett nätverk med specialistkunskap som tas in vid behov.

Relasian Travel & Event arrangerar på högsta nivå, med kvalitet och utpräglad fingertoppskänsla oavsett om det är ett litet arrangemang, en gruppresa med specialintressen eller ett extra allt evenemang på andra sidan jorden för tusentals personer.

Allt överallt är möjligt!