Franska Rivieran

Franska Rivieran
med M-magasin
23-27 september 2021

Ny härlig resa med M-magasin och Peter Wik till Franska Rivieran! Äntligen kan vi börja resa igen och vad är väl mer passande än en skön vistelse på soldränkta Medelhavskusten i södra Frankrike!

Liksom konstnärerna Picasso, Matisse och Chagall kommer vi att hämta inspiration och livskraft i det magiska ljuset och färgglada landskapet. Vår resa börjar med en god lunch i pittoreska bergsbyn Eze med en fantastisk utsikt över hela Rivieran. Den som vill prövar lyckan i Monte Carlo efter en fika på legendariska Café de Paris. Bor gör vi i moderna Juan les Pins med sina fina sandstränder och charmiga strandpromenad. Vi besöker förstås även Rivierans huvudort Nice där vi ordnar picknick på stranden.

På programmet står också besök i parfymstaden Grasse, konstnärsbyn St Paul de Vence och lyxiga Cannes med sin årliga filmfestival. I Juan les Pins blir det tid att njuta av sol och bad på den härliga stranden.  En resa med lagom mycket kultur, shopping och härligt häng med nya och gamla reskamrater! Som vanligt följer en representant från M-magasin med och skämmer bort oss!

Hämta program

I samarbete med

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

Bokning av resa

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14, för att identifiera att du inte är en robot