Grand Canyon

Grand Canyon, Washington & Las Vegas
med M-magasin
19-28 oktober 2020

För första gången gör M-magasin en resa till Washington, Grand Canyon och Las Vegas! Resan börjar i USA:s huvudstad Washington D.C känt för sina pampiga vita byggnader, muséer och monument som Vita Huset, Kapitolium och Lincoln Memorial. Efter Washington flyger vi till Las Vegas, den glittrande neonstaden mitt i öknen.

Vi åker på en rundtur längs boulevarden som också kallas ”The Las Vegas Strip” och kantas av häftiga hotell och kasinon. Från Las Vegas åker vi till Hooverdammen och vidare till nationalparken och världsarvet Grand Canyon där Coloradofloden grävt ner sig i berget och skapat detta fantastiska landskap. Här stannar vi en natt för att uppleva den spektakulära solnedgången över bergen!
Med oss under hela resan har vi vår mycket omtyckta och kunniga ciceron och reseledare Peter Wik. Och som vanligt följer en representant från M-magasin med på resan.

Program med pris kommer inom kort! Gör din förhandsanmälan här nedan för att säkra din plats. Vid funderingar, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53.


Hämta informationsblad

I samarbete med

Logga_MmagasinFörhandsanmälan

Fyll i formuläret för att förhandsanmälan resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress:

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier:s hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14