Harry Potter

London
med M-magasin
1 – 4 mars 2023

Den engelska världsmetropolen London är hetare än någonsin och har något att erbjuda för alla åldrar! Tillsammans med Peter Wik kommer både barn och vuxna att upptäcka staden på ett alldeles speciellt sätt. Vi kommer att gå på Madame Tussauds vaxkabinett, åka röd dubbeldäckare, äta fish & chips och gå på museum! En av höjdpunkterna blir ett besök i Harry Potter-studion där vi får se miljöerna från filmerna och kanske få reda på några filmtrix!

Vi kommer också att gå på den fantastiskt fina musikalen Lejonkungen! Kort sagt blir det innehållsrika dagar med nya vänner och härliga minnen! Som vanligt följer en representant från M-magasin med och tar hand om oss!

Hämta program

I samarbete med

Bokning av resa

Fyll i formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Gäller alla resenärer till London då brittiska myndigheter kräver att alla flygbolag hämtar in förhandsinformation (APIS) från samtliga passagerare för resor till/från Storbritannien. De efterfrågade passuppgifterna lämnas i samband med bokning eller så snart som möjligt
Sista giltighetsdag
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
Sista giltighetsdag
ååååmmdd
Sista giltighetsdag
ååååmmdd
Sista giltighetsdag

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, t ex 14