Island med M-magasin

Magiska Island
med M-magasin
23-27 maj 2022

Favorit i repris! Följ med M-magasin till vikingarnas och magins natursköna ö som är hetare än någonsin! Snabbt har vulkanutbrottet blivit det mest populära utflyktsmålet på Island.

Redan när vi kliver av planet kan man känna den magiska energin som skapar nyfikenhet. Island bjuder på vidunderliga vyer, lavabeklädd natur, grönska, vattenfall och brusande hav. Vikingarnas kraft känns fortfarande stark! Vår lokala Islandsguide tar oss med till några av Islands mest populära sevärdheter såsom Geysir, Thingvellir nationalpark och vattenfallet Gullfoss. Vi ska också åka ut på valskådning och gå på en vulkanvandring i det mäktiga landskapet som skapats efter Fagradalsfjällets vulkanutbrott. Givetvis besöker vi den världsberömda Blå Lagunen där vi ska njuta av ett bad i det ångande mineralrika vattnet!

Islänningarnas öppenhet och vänlighet är påtaglig och fyller oss med värme och glädje! Som vanligt på M-resorna äter vi gott, njuter av livet och skämmer bort oss tillsammans! Professionell svensk reseledare och representant från M-magasin följer med på resan.

I samarbete med

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

Bokning av resa

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14, för att identifiera att du inte är en robot