Norge

Norges fjordar och Lofoten med
med M-magasin
3-8 augusti 2021

Ny resa med M-magasin till sagolika Norge där vi börjar i trendiga Oslo. Här går vi på Munchmuseet, ser Vigelandsparken, flanerar på Aker Brygge och promenerar på Operahusets tak!

I Oslo kliver vi på tåget för att åka en av världens vackraste tågsträckor längs branta berg, dundrande vattenfall och smala dalar. År 2014 utsåg Lonely Planet järnvägen Flåmsbanan till världens mest fantastiska tågresa! Vidare ska vi njuta av en oförglömlig fjordtur på Nærøyfjorden, världens smalaste fjord som återfinns på UNESCO:s världsarvslista. Regionen är galet vacker med vilda vattenfall och vacker natur. Vi når charmiga Bergen där vi besöker Troldhaugen, kompositören Edvard Griegs hem. Vidare med flyg norrut till Norges vildaste ögrupp, Lofoten! Vi bor i charmiga rorbuer som är nordsjöfiskarnas ombyggda fiskestugor belägna direkt vid fjorden. I Lofoten ska vi prova på fjordyoga och åka på havsörnssafari i ribbåtar på magiska Trollfjorden.

Professionell svensk reseledning av Peter Wik. Från M-magasin följer chefredaktör Åsa Lundegård med. Som vanligt på M-resorna äter vi gott, njuter av livet och skämmer bort oss tillsammans!


Hämta program

I samarbete med

Logga_Mmagasin

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.comBokning av resa

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14, för att identifiera att du inte är en robot