Machu Picchu

Peru med Machu Picchu och
vandring i Anderna
19-29 oktober 2023

Följ med på dina drömmars resa till Peru! Här väntar bedårande natur och världsberömda sevärdheter. Vi besöker Inkarikets huvudstad Cusco med sina imponerande ruiner. Vi ska också göra en 2-dagars vandring i Anderna där vi bor i tält, besöker indianbyar och njuter av ett hänförande landskap med snöklädda bergstoppar. Med oss har vi egna kockar som lagar mat och sherpas som sätter upp tälten på kvällen. Mulåsnor och lamadjur bär vår packning.

Vår resa fortsätter till Sacred Valley som är en av de vackraste platserna på jorden med sitt bördiga landskap omgivet av snöklädda berg. Vidare på en vacker tågresa till den gömda staden Machu Picchu. För många den absoluta höjdpunkten på resan som inte lämnar någon oberörd.

I Lima gör vi en stadsrundtur och ser de historiska delarna och erövraren Pizarros grav. Peru har dessutom ett av världens bästa kök så vi kommer att njuta av god mat och dryck. Shoppingen är oändlig med vackert peruanskt hantverk som alpackatröjor, mössor, lädervaror, silver och keramik.

Det blir en spännande resa med minnen för livet! Professionell svensk reseledning av den mycket populäre Peter Wik.

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller mejla elisabeth@relasian.com

Bokning av resa

Fyll i formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om Relasians Integritetspolicy.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, t ex 14