Pyramiderna i Giza

Resa i faraonernas land
med M-magasin
29 november – 5 december 2022

Spännande resenyhet med M-magasin! Äventyret börjar i Kairo med de imponerande pyramiderna i Giza samt världens största staty Sfinxen. Vyn av dessa fantastiska byggnadsverk kommer att etsa sig fast i vårt minne för all framtid! Vi besöker förstås Egyptiska Muséet med de världsberömda föremålen från Tutankhamons grav och ansiktsmasken i rent guld.

Vidare med flyg till Luxor för att se Karnaktemplet, en av världens största platser för gudadyrkan genom tiderna. Här ligger också mytomspunna Konungarnas dal där omkring 60 faraogravar hittills upptäckts.

Vi besöker också Hatchepsuts tempel, drottningen som blev farao och regerade i drygt 20 år. Åter i Kairo ser vi Citadellet, ett medeltida islamiskt fort, och därefter shoppar vi loss på världsberömda basaren Khan El-Khalili. Resan i Egypten avslutas med en middagskryssning på Nilen med traditionell musik och dans.

Med på resan är populära reseledaren Peter Wik och från M-magasin följer Amelia Adamo med. Som vanligt på M-resorna njuter vi av livet och skämmer bort oss tillsammans!

I samarbete med

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

Bokning av resa

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, t ex 14