Fontana

Rom
med Amelia och M-magasin
30 mars – 3 april 2020

Ännu en resa till härliga Italien med M-magasin och denna gång går den till Rom där Amelia Adamo återigen visar oss sitt Italien. Rom är världens huvudstad, civilisationens vagga och en av världens mest älskade storstäder! Här slår historiens vingslag och Rom andas inte bara storstadspuls, utan erbjuder även grönskande omgivningar och ett milt och soligt klimat året om.

Vi upplever den klassiska skönheten, besöker den spektakulära parken Villa d’Este och får lära känna Amelias smultronställen. Vi fascineras av alla religiösa sevärdheter, vackra torg och mysiga caféer. Shopping finns för alla smaker –allt från modehusen på Via Condotti till mindre designers och spännande second hand butiker. Amelia är med oss de första två dagarna i Rom och därefter kommer Kerstin Broström från M-magasinatt skämma bort oss! Italien bjuder alltid på god mat och som vanligt på M-resorna njuter vi av livet och umgås tillsammans!

Hämta programI samarbete med

 


Boka resa

Fyll i formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress:

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier:s hantering av personuppgifter.
Skriv två siffror, te x 14, för att identifiera att du inte är en robot