Teater

Rundresa Klassiska Grekland & Aten
med M-magasin
1-6 september 2022

Ny resa med M-magasin till Klassiska Grekland! Upplev antikens historiska platser i ett fantastiskt landskap på en rundresa i soldränkta Grekland.

Vårt äventyr börjar vid den imponerande Korintkanalen som skiljer det grekiska fastlandet från halvön Peloponnesos. Vidare besöker vi romantiska Nafplion, den antika Epidavros teatern och Olympia som är födelseplatsen för de olympiska spelen. Rundresan fortsätter till mysiga hamnstaden Nafpaktos för lunch innan vi ska till högt belägna tempelområdet Delphi med det kända oraklet i Apollontemplet. Härifrån har vi en fantastisk utsikt över bergen och dalen nedanför.

Vi avslutar vår rundresa i Aten som är en av Europas mest populära stor-städer, fullpackad med imponerande sevärdheter som Akropolisklippan och nya fina Akropolismuséet. Vi njuter av den läckra grekiska maten som souvlaki, moussaka, tzatsiki och tomat- och fetaostsallad. Det blir också provsmakning av olivolja samt middag med traditionell dans! Kort sagt blir det innehållsrika dagar med nya fina minnen och vänner! Reseledare är omtyckta Lars-Åke Nilsson och som vanligt följer en representant från M-magasin med oss.

I samarbete med

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

Bokning av resa

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14, för att identifiera att du inte är en robot