Moskva

Ryska underverk i St Petersburg & Moskva
med M-magasin
9-14 september 2020

Följ med M-magasin på en fängslande resa till St Petersburg och Moskva. Den enastående och betagande staden St Petersburg ligger vid stranden av Neva och kallas för Rysslands Venedig. Vi besöker Eremitaget med sina konstskatter och det storslagna Katarinapalatset i Pusjkin. Vi ska också gå och se en rysk balett innan vi åker snabbtåg till huvudstaden Moskva.

Här blir det en stor rundtur och besök i Kreml med Livrustkammaren och de berömda Fabergé-äggen. Röda Torget som kantas av den spektakulära Vasilijkatedralen som är världens högsta ortodoxa katedral.

Med oss under hela resan har vi vår mycket omtyckta och kunniga ciceron och reseledare Peter Wik. Och som vanligt följer en representant från M-magasin med på resan.

Program med pris kommer inom kort! Gör din förhandsanmälan här nedan för att säkra din plats. Vid funderingar, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53.


Hämta informationsblad

I samarbete med

Logga_MmagasinBoka resa

Fyll i din formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress:

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier:s hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14