Santiago

Santiago de Compostela
med M-magasin
13 – 20 september 2020

Vi återupprepar en av de senaste årens favoritresa! Följ med M-magasin på en vandring för själen! Vi går den franska vägen som de flesta vandrare väljer. Den sträcker sig från Saint-Jean-Pied-de-Port i Frankrike till Santiago de Compostela i Spanien och är totalt ca 80 mil men vi kommer förstås att gå en kortare sträcka på ca 11 mil. I mer än tusen år har pilgrimer vandrat här för att hedra minnet av aposteln Jakob.

För katolikerna är vandringen helig men många gör vandringen av andra skäl. Gemensamt för den samling gamla pilgrimsleder i Europa är att alla leder till Santiago de Compostela.

Landskapet är magiskt vacker med varierande natur och under vandringen har man tid att reflektera, tänka och vara med sig själv. För många innebär det ett uppvaknande där man tar ett steg tillbaka och får distans. Oavsett vad man har för mål med vandringen så kommer det att bli en vecka med unika upplevelser och nya vänner. Många av pilgrimerna vi möter första dagarna kommer vi att träffa längs hela vandringen. Att gå ”El Caminon” är en upplevelse utöver det vanliga, vissa beskriver det som att bli pånyttfödd!

Med på resan har vi en erfaren svensk guide och dessutom en representant från M-magasin som är med och skämmer bort oss!

Hämta program

I samarbete med

Logga_MmagasinBoka resa

Fyll i formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress:

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14, för att identifiera att du inte är en robot