Sorrento, Amalfi & Capri med M-magasin
1 – 5 oktober 2019

Vi återupprepar förra årets succéresa till Italien med M-magasin! Förläng sommaren och följ med till charmiga Sorrento med sin härliga syditalienska atmosfär! Staden ligger med en bedårande utsikt ut över Golfo di Napoli med smala mysiga gränder och blommande torg. På sago-ön Capri ska vi träffa Kristina Kappelin som är intendent och VD för Villa San Michele. Hon visar oss runt varefter vi äter en god lunch och njuter av den bedårande utsikten. Vi besöker också antikens bäst bevarade arkeologiska utgrävningsområde; Pompeji.  En tur längs den vackra Amalfikusten med besök i Positano står också i programmet liksom lunch på Eddie Olivas restaurang i Scala.


Italien bjuder i vanlig ordning på god mat och naturligtvis ska vi prova den kända citron-likören ”limoncello” vilken dricks som en ”digestivo” efter en härlig måltid.

Som vanligt på M-resorna njuter vi av livet och skämmer bort oss tillsammans!

Hämta program

I samarbete med

Logga_Mmagasin

 

Boka resa

Fyll i din formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress:

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet i STORA BOKSTÄVER
ååååmmdd

Endast siffror
 
     

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
 
         
ååååmmdd
 
   

Övrig information

Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier:s hantering av personuppgifter.
Skriv två siffror, tex 12