Island med varma källor

Spadagar på magiska
Island
27-30 maj 2024

Följ med till vikingarnas och magins natursköna ö som är hetare än någonsin! Redan när vi kliver av planet kan man känna den magiska energin som skapar nyfikenhet. Island bjuder på mineralrika geotermiska källor, vidunderliga vyer, lavabeklädd natur, grönska och vattenfall. 

Direkt efter ankomst ska vi besöka Sky Lagoon som är en genuin isländsk upplevelse med infinitypool på klippkanten med havsutsikt! Vidare ska vår lokala Islandsguide ta oss med till några av Islands mest populära sevärdheter såsom Geysir, Thingvellir nationalpark och vattenfallet Gullfoss. Vi ska också ut på en vulkanvandring i det mäktiga landskapet som skapats efter Fagradalsfjällets vulkanutbrott för ett par år sedan. Givetvis besöker vi också den världsberömda Blå Lagunen där vi ska njuta av bad i det ångande mineralrika vattnet!

Islänningarnas öppenhet och vänlighet är påtaglig och fyller oss med värme och glädje! Vi äter gott, utforskar det isländska landskapet och njuter av geotermiska spabad tillsammans! 

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller mejla elisabeth@relasian.com

  Bokning av resa

  Fyll i formuläret för att göra din bokning. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

  Namn och fakturaadress

  Rum och flygresa

  Rum

  Medresenärer

  Medresenär 1

  Medresenär 2

  Medresenär 3

  Övrig information

  Nyhetsbrev

  Integritetspolicy - Relasian *

  Om Relasians integritetspolicy

  Allmänna resevillkor *

  Övrig information