Aten

Sportlov i Aten
med M-magasin
27 feb – 3 mars 2023

Ny resa till Antikens Aten! Ta med dina barnbarn till en av Europas mest populära storstäder, fullpackad med spännande historia, imponerande sevärdheter, mysig shopping och en härlig orientalisk atmosfär! 

Tillsammans med vår populära reseledare Peter Wik kommer vi att upptäcka Aten på ett alldeles speciellt sätt. Tack vare de Olympiska spelen som arrangerades 2004 har hela staden lyfts och fått en rejäl uppfräschning av gator och torg.

Vi bor i mysiga stadsdelen Plaka med sina vindlande gränder strax nedanför det vackert upplysta Akropolis. Vi kommer att lära oss mer om den grekiska mytologin, gå på det nya fina Akropolismuséet, besöka Agora där världens första demokrati grundades, åka bergbana upp till Atens högsta punkt Lykabettosberget och shoppa i de fashionabla stadsdelarna Syntagma och Kolonaki.

Vi kommer också att arrangera vårt alldeles egna ”mini OS” efter att ha besökt den gamla Olympiastadion och njuta av den läckra gre-kisk maten som souvlaki, moussaka, tzatsiki och tomat- & fetaostsallad! Vi avslutar resan med avskedsmiddag i Atens livliga och härliga yachthamn.

Kort sagt blir det innehållsrika dagar med nya fina minnen och vänner! Som vanligt följer en representant från M-magasin med och tar hand om oss!

Hämta program

I samarbete med

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

Bokning av resa

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14, för att identifiera att du inte är en robot