Moskva

Ryska underverk i St Petersburg & Moskva med M-magasin
14-19 september 2020

Följ med M-magasin på en fängslande resa till St Petersburg och Moskva! Resan börjar i enastående och betagande St Petersburg som ligger vid stranden av Neva och kallas för Rysslands Venedig. Hela staden står med på Världsarvslistan och är den enda staden i hela världen som fått denna hedersbetygelse. Vi besöker Eremitaget med sina konstskatter och Katarinapalatset i Pushkin. Vi ska också se en rysk balettföreställning som säkert blir en höjdpunkt för många!

Vidare med snabbtåg till huvudstaden Moskva där vi åker på en stor rundtur och besöker Kreml med Livrustkammaren och de berömda Fabergé-äggen. Middag och folkloreföreställning står också på programmet liksom lite tid för shopping på något av de stora varuhusen i Moskva. Med oss på resan har vi vår mycket omtyckta reseledare och ciceron Peter Wik och som vanligt följer någon från M-magasins med och skämmer bort oss!


Hämta program

I samarbete med

Logga_MmagasinBoka resa

Fyll i formuläret för att göra din bokning. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress:

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14, för att identifiera att du inte är en robot