London med M-magasin

Swinging London
med M-magasin
9-12 december 2021

Ny spännande resa där vi ska tillbaka i tiden och uppleva London som i slutet på 1960-talet! Swinging London syftar till modet, musiken och den kulturella scen som kom till i London efter andra världskriget. Det blev en tid av optimism och kulturell revolution som lyfte fram det unga, nya och moderna.

Epicentrum för 60-talets London är Carnaby Street och området kring King’s Road där de flesta modedesigners, modeller och fotografer höll till. Brittiska Beatles och Rolling Stones var stilbildande rock- och popgrupper aktiva under 60-talet. I minicoopers utforskar vi kända musikaliska platser som Abbey Road, vi går på Tina Turner musikal och njuter av musik från 60-talet! På programmet står också ett besök på Tower of London, shopping på Borough Market och Camden Market, en klassisk afternoon tea och en stämningsfull julkonsert på Royal Albert Hall! Så gräv fram ditt favoritplagg från 60-talet och ladda inför några dagar fulla av nostalgi, glädje och gemenskap!

Reseledare är populära Peter Wik som guidar oss genom the ”Swinging sixties”! Som vanligt följer en representant från M-magasin med och tar hand om oss!

I samarbete med

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

Bokning av resa

Fyll i formuläret för att boka resan. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Gäller alla resenärer till London då brittiska myndigheter kräver att alla flygbolag hämtar in förhandsinformation (APIS) från samtliga passagerare för resor till/från Storbritannien. De efterfrågade passuppgifterna lämnas i samband med bokning eller så snart som möjligt
Sista giltighetsdag
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
Sista giltighetsdag
ååååmmdd
Sista giltighetsdag
ååååmmdd
Sista giltighetsdag

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14