Sydafrikas pärlor

Dina drömmars resa 
till Sydafrika
18 – 28 januari 2024

Följ med på dina drömmars resa till Sydafrika! Landet bjuder på ett fängslande djurliv, storslagen natur, ändlösa stränder, världsberömd vinproduktion och ett myllrande storstadsliv med ett rikt kulturarv. Människorna är vänliga, maten är fantastisk och klimatet är behagligt. Under den svenska vintern är det sommar i Sydafrika och vi får njuta av sol och värme. Kapstaden är en fantastisk plats med närhet till havet och storstadskänsla i småstadsskrud.

Under vår resa kommer vi att besöka vindistriktet Stellenbosch, bekanta oss med pingvinerna på Boulders Beach och besöka ”stormarnas udde” Godahoppsudden och dess spets Cape Point.

Upplevelserna är många och vi avslutar resan med en minnesvärd safariupplevelse där vi kan pricka av de berömda Big Five i malariafria Pilanesberg Game Reserve.

Vi bor bekvämt på fina hotell och njuter av mat i världsklass! Professionell svensk reseledare under hela resan i Sydafrika.

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

  Bokning av resa

  Fyll i formuläret för att göra din bokning. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

  Namn och fakturaadress

  Rum och flygresa

  Rum

  Medresenärer

  Medresenär 1

  Medresenär 2

  Medresenär 3

  Övrig information

  Nyhetsbrev

  Integritetspolicy - Relasian *

  Om Relasians integritetspolicy

  Allmänna resevillkor *

  Övrig information