Mallorca

Vandra med M-magasin
på Mallorca
9-13 november 2021

Ny resa med M-magasin till omåttligt omtyckta och natursköna Mallorca! Att vandra på denna vackra ö har blivit otroligt populärt de senaste åren och det är lätt att bli bortskämd av det fina landskapet och de fantastiska vandringslederna.

Bergskedjan på ön har tio bergstoppar som når över 1.000 meter över havet. Bor gör vi i fiskebyn Puerto de Sóller som ligger vid bergskedjan Sierra de Tramuntana på västra Mallorca. Under de kommande dagarna njuter vi av vandringar till bland annat Fornalutx, utnämnd till Spaniens vackraste by, samt till Deia, en annan vacker och exklusiv by dit konstnärer vallfärdar för de vackra vyernas skull. En utflykt till huvudstaden Palma står också på programmet. Här får vi en guidad rundtur i de medeltida vindlande gränderna med caféer och tapasbarer. 

I Puerto de Sóller njuter vi av den fina stranden med sin strandpromenad och små lokala restauranger och butiker. Det är en stillsam liten by med underbara solnedgångar. På Mallorca möter vår svensktalande reseledare och som vanligt följer en representant från M-magasin med och skämmer bort oss!  

Hämta program

I samarbete med

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

Bokning av resa

Namn och fakturaadress

Fyll i samtliga för- och efternamn i den ordning de står i passet, med tilltalsnamnet inom citationstecken
ååååmmdd
Endast siffror

Rum och flygresa

Medresenärer

ååååmmdd
ååååmmdd

Övrig information

Om villkor från Bonnier.
Om Relasians Integritetspolicy.
Om Bonnier News hantering av personuppgifter.
Klicka här för att läsa de allmänna resevillkoren
Skriv två siffror, te x 14, för att identifiera att du inte är en robot