ABBA

ABBA & Tina Turner
i London
17-19 augusti 2024

Häng med på en fullspäckad helg i världsmetropolen London som är mer aktuell än någonsin! Vi går på den omtalade ABBA showen och dansar loss till gamla och nya låtar. ABBA:s återförenande och albumsläpp förra året blev en världsnyhet och glädjen bland fansen är enorm! Vi går också på musikalen om Tina Turner som var en av världens mest framgångsrika kvinnliga rockmusiker och som ofta kallas The Queen of Rock & Roll. 

Utöver de musikaliska höjdpunkterna ska vi göra ett spännande besök i Westminster Palace där Storbritanniens parlament har sitt säte. Vidare besöker vi ett av världens mest besökta muséer; konstgalleriet National Gallery med konst från Rembrandt, Turner, Gainsborough, Cezanne, Monet och Renoir.

Tillsammans med Peter promenerar vi runt i London och får nya perspektiv på sevärdheter som Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Westminster Abbey, Big Ben, Royal Horse Guards och 10 Downing Street. Vi stannar också till vid världens största bokhandel Waterstone Piccadilly. Vi äter publunch som Londonborna gör och får tid att shoppa loss på kända varuhus som Fortnum & Mason eller kanske i de mysiga boutiquerna i Soho.

Så ladda inför några dagar fulla med glädje och gemenskap! Reseledare är populära Peter Wik.  

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller mejla elisabeth@relasian.com

  Bokning av resa med ABBA & Tina Turner i London 17-19 augusti 2024

  Fyll i formuläret för att göra din bokning. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

  Namn och fakturaadress

  Rum och flygresa

  Rum

  Medresenärer

  Medresenär 1

  Medresenär 2

  Medresenär 3

  Övrig information

  Nyhetsbrev

  Integritetspolicy - Relasian *

  Om Relasians integritetspolicy

  Allmänna resevillkor *

  Övrig information