sumo

Om oss

Relasian grundades 1997 av Peter Wik och företaget har sedan dess skapat resor över hela världen. Från att fokus inledningsvis låg på Asien har kartan efterhand ritats om och kommit att täcka allt fler länder och världsdelar. När Anders Wennerström klev in som partner 2015 bildades Relasian Travel & Event och event- och konferensresorna har tagits till än högre höjder, på ännu fler spännande platser.

Relasian Travel & Event är en researrangör utöver det vanliga. Den stora skillnaden ligger i sinnet för detaljer, noggrannhet och tydlighet. Vår styrka ligger i upplevelsen! Kärleken till resandet och det lokala mötet är vad som driver oss. Vi älskar att skapa minnen för livet för våra kunder. Utifrån bred och djup kunskap om resmål och hur människor på resa fungerar skapar vi svindlande upplevelser för varje individ och grupp.

Vi erbjuder både färdiga resepaket och resor som är skräddarsydda efter grupp och önskemål. Du finner våra paketresor under fliken ”Våra resor” och information om våra skräddarsydda resor under ”Skräddarsytt”.

 

SRF