ride

Våra resor

Relasian Travel & Event är en researrangör utöver det vanliga. Den stora skillnaden ligger i sinnet för detaljer, noggrannhet, tydlighet, den breda och djupa kunskapen och den genuina drivkraften att skapa den ultimata resan och upplevelsen för varje enskild individ och grupp. De som rest med Relasian Travel & Event inser att det hela tiden handlat om deras önskningar, drömmar och behov – många gånger inser se att de just varit med om något de inte ens visste att man kunde längta till eller drömma om.

Vad längtar du efter?

Vi erbjuder färdiga resepaket till världens alla hörn. Vad sägs om att se Japan när körsbärsträden står i blom? En resa med barnbarnet till London med allt ordnat så ni bara kan njuta tillsammans av Harry Potters värld, musikalen Lejonkungen, lekfull guidning av mumierna på British Museum och kanske en brännbollsturnering i en av Londons parker? Eller är det en vandring i Peru, ett äventyr bland Egyptens pyramider eller en soluppgång vid Angkor Wat du alltid drömt om att få uppleva?


Eiffeltornet

Sköna Toscana
med Amelia Adamo
3 – 7 oktober 2023

Följ med till vackra Toscana, Italiens mest kända landskap, med sin rika historia och konstnärliga arv. Det anses vara födelseplatsen för den italienska renässansen och det italienska språket. Vi besöker Florens som blev konstens huvudstad i världen, med konstnärer och författare som Botticelli, Michelangelo, Dante, Petrarca och Machiavelli. Vidare till en av landets mest sevärda städer, Siena, som kännetecknas av slingrande smala gränder och vackra torg.

Läs mer…

Machu Picchu

Peru med Machu Picchu och
vandring i Anderna
19-29 oktober 2023

Följ med på dina drömmars resa till Peru! Här väntar bedårande natur och världsberömda sevärdheter. Vi besöker Inkarikets huvudstad Cusco med sina imponerande ruiner. Vi gör även en 2-dagars vandring i Anderna där vi bor i tält, besöker indianbyar och njuter av ett hänförande landskap med snöklädda bergstoppar. Med oss har vi egna kockar som lagar mat och sherpas som sätter upp tälten på kvällen. Mulåsnor och lamadjur bär vår packning.

Läs mer…

Sydafrikas pärlor

Dina drömmars resa 
till Sydafrika
18 – 28 januari 2024

Följ med på dina drömmars resa till Sydafrika! Landet bjuder på ett fängslande djurliv, storslagen natur, ändlösa stränder, världsberömd vinproduktion och ett myllrande storstadsliv med ett rikt kulturarv. Människorna är vänliga, maten är fantastisk och klimatet är behagligt. Under den svenska vintern är det sommar i Sydafrika och vi får njuta av sol och värme. Kapstaden är en fantastisk plats med närhet till havet och storstadskänsla i småstadsskrud.

Läs mer…

Körsbärsblomning i Tokyo

Med tåg genom Japan
när körsbärsträden blommar
17 – 27 mars 2024

Resan börjar i världsmetropolen Tokyo där vi får en första inblick i det japanska livet. Därefter åker vi vidare till den vackra staden Kyoto, även kallad för Japans själ, där vi besöker Guldpaviljongen och Nijo-jo, borgen med sina knarrande näktergalsgolv. Vi promenerar i de mysiga geishakvarteren och njuter av den japanska atmosfären. Vidare till Kyotobornas lugna oas i Arashiyama med sin vackra bambuskog.

Läs mer…