ride

Resor

Alla våra flygresor klimatkompenseras!


Jerusalem

Israel & Palestina
med M-magasin
17-22 mars 2020

Följ med på en magisk resa till Israel och Palestina där vi får uppleva historia, olika religioner och fängslande natur. Vi besöker kända historiska platser som födelsekyrkan i Betlehem, klagomuren i Jerusalem och Kung Herodes ökenfästning Masada. Vi kommer också att se historiska platser som Via Dolorosa och ta ett dopp i Döda Havet där man flyter som en kork.
Läs mer…

Fontana

Rom
med Amelia och M-magasin
26-30 mars 2020

Fullbokad

Ännu en resa till härliga Italien med M-magasin och denna gång går den till Rom där Amelia Adamo återigen visar oss sitt Italien. Rom är världens huvudstad, civilisationens vagga och en av världens mest älskade storstäder!

Läs mer…

Fontana

Rom
med Amelia och M-magasin
30 mars – 3 april 2020

Ännu en resa till härliga Italien med M-magasin och denna gång går den till Rom där Amelia Adamo återigen visar oss sitt Italien. Rom är världens huvudstad, civilisationens vagga och en av världens mest älskade storstäder! Här slår historiens vingslag och Rom andas inte bara storstadspuls, utan erbjuder även grönskande omgivningar och ett milt och soligt klimat året om.

Läs mer…

Provence

Konst- och vinresa till Provence
med Gods & Gårdar
20-24 april 2020

Möt våren i vackra Provence med Pontus Silfverstolpe och Claes Moser med en konst- och vinresa! Medelhavskusten i södra Frankrike lockar ständigt konstnärer med det genomskinliga vita ljuset och de klara färgerna i landskapen. Här bodde Renoir i slutet av sitt liv. Cezanne föddes och bodde i Aix- en-Provence, Matisse, Picasso och Chagall fick ny inspiration i sitt skapande här.

Läs mer…

alhambra

Alhambra, Cordoba & flamencofestivalen i Sevilla
med M-magasin
25-29 april 2020

På den här resan ska vi besöka det mäktiga Alhambra palatset, strosa runt i vackra Córdoba och dansa flamenco på festivalen i Sevilla! Alhambra palatset är med på UNESCO:s världsarvslista och är en av Spaniens mest besökta sevärdheter. Vi åker sedan vidare till vackra Córdoba som ligger nordöst om Sevilla och är ”det nya Barcelona”. Córdoba är den enda staden som har fyra världsarv på UNESCO:s lista och vi går på rundtur i den vackra staden. I bergen mitt emot Alhambra föddes flamencon och vi ska tillsammans uppleva den årliga folkfesten i Sevilla, ”Feria de Abril”, där det dansas flamenco i varje gathörn!
Läs mer…

Harry Potter

London
med M-magasin
14 juni – 17 juni 2020

Den engelska världsmetropolen London är hetare än någonsin och har något att erbjuda för alla åldrar! Tillsammans med Peter Wik kommer både barn och vuxna att upptäcka staden på ett alldeles speciellt sätt. Vi kommer att gå på Madame Tussauds vaxkabinett, åka tunnelbana, äta fish & chips och gå på museum!

Läs mer…

machu-picchu1

Familjeresa till Peru
med Peter Wik
21 juni – 2 juli 2020

Följ med nästa sommar på vår fina familjeresa till underbara Peru! Vi börjar vår resa med att ta oss upp till den vita staden Arequipa för att se Inka-indianflickan Juanita som hittades nedfrusen på en vulkan. Vi ser majestätiska kondorer i Colcadalen, reser fram över det Andinska Höglandet och åker båt på världens högsta navigerbara sjö – Titicakasjön. Under resan genom landet ser vi de 4 kameldjuren och stannar till för att besöka någon familj för att se hur livet ser ut här uppe i Anderna.Läs mer…

Moskva

Ryska underverk i St Petersburg & Moskva
med M-magasin
9-14 september 2020

Fullbokad

Följ med M-magasin på en fängslande resa till St Petersburg och Moskva. Den enastående och betagande staden St Petersburg ligger vid stranden av Neva och kallas för Rysslands Venedig. Vi besöker Eremitaget med sina konstskatter och det storslagna Katarinapalatset i Pusjkin. Vi ska också gå och se en rysk balett innan vi åker snabbtåg till huvudstaden Moskva.Läs mer…

Moskva

Ryska underverk i St Petersburg & Moskva
med M-magasin
14-19 september 2020

Följ med M-magasin på en fängslande resa till St Petersburg och Moskva! Resan börjar i enastående och betagande St Petersburg som ligger vid stranden av Neva och kallas för Rysslands Venedig. Hela staden står med på Världsarvslistan och är den enda staden i hela världen som fått denna hedersbetygelse. Vi besöker Eremitaget med sina konstskatter och Katarinapalatset i Pushkin. Vi ska också se en rysk balettföreställning som säkert blir en höjdpunkt för många! Läs mer…

Grand Canyon

Grand Canyon, Washington & Las Vegas
med M-magasin
19-28 oktober 2020

För första gången gör M-magasin en resa till Washington, Grand Canyon och Las Vegas! Resan börjar i USA:s huvudstad Washington D.C känt för sina pampiga vita byggnader, muséer och monument som Vita Huset, Kapitolium och Lincoln Memorial. Efter Washington flyger vi till Las Vegas, den glittrande neonstaden mitt i öknen.
Läs mer…

machu-picchu1

Peru
med M-magasin
29 oktober – 8 november 2020

Följ med M-magasin på en spännande resa till Peru! Vår resa börjar i inkastaden Cusco med en atmosfär som gör staden till den vackraste i Peru eller kanske i hela Sydamerika. Torgen och gränderna är upplysta på kvällen och souvenirer och hantverk säljs överallt. Strax utanför Cusco ligger de berömda inkaruinerna Qenqo och templet Sacsayhuamán med stenblock som bildar tre unika zick-zack murar. Vidare besöker vi en av resans absoluta höjdpunkter; inkastaden Machu Pichu. Läs mer…