ride

Våra resor

Relasian Travel & Event är en researrangör utöver det vanliga. Den stora skillnaden ligger i sinnet för detaljer, noggrannheten, tydligheten, den breda och djupa kunskapen och den genuina drivkraften att skapa den ultimata resan och upplevelsen för varje enskild individ och grupp. De som rest med Relasian Travel & Event vet att det gjort det för att det hela tiden handlat om deras önskningar, drömmar och behov – många gånger att de just varit med om något de inte ens visste att man kunde längta till eller drömma om.

Vad längtar du efter?

Vi erbjuder färdiga resepaket till världens alla hörn. Vad sägs om att se Japan när körsbärsträden står i blom? En resa med barnbarnet till London med allt ordnat så ni bara kan njuta tillsammans av Harry Potters värld, musikalen Lejonkungen, lekfull guidning av mumierna på British Museum och kanske en brännbollsturnering i en av Londons parker? Eller är det en vandring i Peru, ett äventyr bland Egyptens pyramider eller en soluppgång vid Angkor Wat du alltid drömt om att få uppleva?


ABBA

Dancing Queen
med M-magasin
14-17 augusti 2022

Ny spännande resa till London där vi ska gå och se ABBA Voyage show med de digitala avatarerna! Nyheten om ABBA’s återförenande och albumsläpp i höstas, blev en världsnyhet och glädjen bland fansen var enorm! Vi ska nu se den spännande ABBA showen och dansa loss till gamla och nya låtar! Ett garanterat minne för livet!

Läs mer…

Pyramiderna i Giza

Resa i faraonernas land
med M-magasin
29 november – 5 december 2022

Spännande resenyhet med M-magasin! Äventyret börjar i Kairo med de imponerande pyramiderna i Giza samt världens största staty Sfinxen. Vyn av dessa fantastiska byggnadsverk kommer att etsa sig fast i vårt minne för all framtid! Vi besöker förstås Egyptiska Muséet med de världsberömda föremålen från Tutankhamons grav och ansiktsmasken i rent guld.

Läs mer…

ABBA

Dancing Queen
med M-magasin
9-12 december 2022

Succé i repris, ny avresa 9 – 12 december! Kom med och se den omtalade ABBA showen och njut av vintermagi i stämningsfullt upplysta London! Nyheten om ABBA’s återförenande och albumsläpp förra hösten, blev en världsnyhet och glädjen bland fansen var enorm! Vi ska nu se den digitala ABBA showen med avatarer och dansa loss till gamla och nya låtar! Ett garanterat minne för livet!

Läs mer…

Harry Potter

London
med M-magasin
1 – 4 mars 2023

Den engelska världsmetropolen London är hetare än någonsin och har något att erbjuda för alla åldrar! Tillsammans med Peter Wik kommer både barn och vuxna att upptäcka staden på ett alldeles speciellt sätt. Vi kommer att gå på Madame Tussauds vaxkabinett, åka röd dubbeldäckare, äta fish & chips och gå på museum!

Läs mer…

Körsbärsblomning i Tokyo

Körsbärsblom i Japan 
med M-magasin
18 – 27 mars 2023

Följ med M-magasin till spännande och exotiska Japan! Resan börjar i världsmetropolen Tokyo där vi får en första inblick i det japanska livet. Därefter åker vi vidare till den vackra staden Kyoto, även kallad för Japans själ, där vi besöker Guldpaviljongen och Nijo-jo borgen med sina knarrande näktergalsgolv. Vi promenerar i de mysiga geishakvarteren och njuter av den japanska atmosfären.

Läs mer…

Japan Körsbärsblomning

Körsbärsblomsresa
till Japan,
28 mars-9 april 2023

Följ med oss till Japan när Japan är som vackrast. Tillsammans med japanerna firar vi in våren med picnic under körsbärsträden en så kallad Hanami. Vår resa börjar med några dagar i storstaden Tokyo för att sedan besöka den japanska landsbygden i Takayama och Shirakawago.

Läs mer…