munks

Skräddarsytt

Relasian Travel & Event har både färdiga och skräddarsydda resor efter grupp och önskemål. Vi får ofta förfrågningar från våra företagskunder om vi kan arrangera en resa privat. De uttrycker önskemål om att få sin resa arrangerad med samma precision som företagsresan men för familjen, släkten, tidigare kollegorna eller vännerna.

Många har drömmar som de önskar uppfylla – att vandra i Peru och få uppleva Machu Picchu, att uppleva ett matäventyr i Italien eller Japans fantastiska kultur.

Relasian Travel & Event har mångårig erfarenhet av att skräddarsy resor. Vi har ordnat privata rundresor i Kina med picknick på Kinesiska Muren, vandringar på Mallorca, middag med vita dukar i öknen vid Ayers Rock i Australien, besök vid glaciärer, tangokurs i Argentina och skidresor till fantastiska pudersnön i Japan. Tillsammans med er bygger vi ett program utefter just era önskemål och ser till att allt är bokat åt er. Vi ser till att ni blir väl omhändertagna på plats oavsett om ni reser på egen hand eller tillsammans med reseledare från oss. Vi hjälper er att uppfylla era drömmar!

Vad drömmer ni om att få uppleva?