COVID-19

För Relasian Travel & Event AB är alltid resenärens säkerhet och trygghet vår främsta prioritet. Vi följer naturligtvis noggrant den senaste utvecklingen kring COVID-19 och agerar dagligen utifrån den information och fakta vi får från Utrikesdepartementet och Folkhälsomyndigheten.

Sedan den 14 mars avråder UD för alla resor till utlandet och UDs avrådan är nu förlängd till den 15 juni.

Alla resor fram till den 15 juni är nu inställda. Relasian Travel & Event följer självklart paketreselagen och vi erbjuder ombokning av resa eller full återbetalning av inbetalda avgifter för inställda resor. För inställd resa sker återbetalningen inom 14 dagar.

För resor efter den 15e juni gäller fortfarande ordinarie om- och avbokningsregler. Om UD förlänger avrådan för resor kommer vi att kontakta dig omgående.

Relasian Travel & Event har självklart försäkringar och ställd resegaranti hos Kammarkollegiet så du alltid kan känna dig trygg när du bokar och reser med oss.

Om du bokar en resa med Relasian Travel & Event AB mellan den 12 mars och 15 juni så gäller nu fri avbokning av resa och full återbetalning av anmälningsavgift fram till slutbetalning av resan.

Som vanligt är du alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Ta hand om dig och dina nära och kära så ses vi snart på en spännande resa till någon av jordens alla vackra platser som finns att besöka.

Elisabeth Karlsson
Tel: +46 72 044 15 53
Email: elisabeth@relasian.com

Anders Wennerström
Tel: +46 70 888 02 58
Email: anders@relasian.com

Peter Wik
Tel: +46 70 467 42 46
Email: peter@relasian.com

Uppdaterat: 7 april 2020