COVID-19

För Relasian Travel & Event AB är alltid resenärens säkerhet och trygghet vår främsta prioritet. Vi följer naturligtvis noggrant den senaste utvecklingen kring COVID-19 och agerar dagligen utifrån den information och fakta vi får från Utrikesdepartementet och Folkhälsomyndigheten.

Relasian Travel & Event följer självklart paketreselagen och vi erbjuder ombokning av resa eller full återbetalning av inbetalda avgifter för inställda resor vid UDs avrådan till ett resmål. För inställd resa sker återbetalningen inom 14 dagar.

Om UDs avrådan påverkar just din resa kommer vi att kontakta dig omgående. Det gäller även om programmet på plats ej kan genomföras som planerat.

Relasian Travel & Event har självklart försäkringar och ställd resegaranti hos Kammarkollegiet så du alltid kan känna dig trygg när du bokar och reser med oss.

Du som bokar en resa med Relasian Travel & Event AB kan känna dig trygg med att vi säkerställer arrangemanget utefter Folkhälsomyndighetens och WHOs rekommendationer och föreskrifter.

Som vanligt är du alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Ta hand om dig och dina nära och kära så ses vi snart på en spännande resa till någon av jordens alla vackra platser som finns att besöka nära eller långt bort.

Elisabeth Karlsson
Tel: +46 72 044 15 53
Email: elisabeth@relasian.com

Anders Wennerström
Tel: +46 70 888 02 58
Email: anders@relasian.com

Peter Wik
Tel: +46 70 467 42 46
Email: peter@relasian.com