Klimatkompensation

Klimatkompensation


Relasian Travel & Event klimatkompenserar samtliga flygresor som ingår i våra arrangemang ut i världen. Detta gör vi genom att kompensera för hela det koldioxidutsläpp som flygresan skapar.

Klimatkompenseringen gör vi tillsammans med Carbon Neutral och Natural Capital Partners, som har certifierats med te x The Golden Standard. Organisationerna ovan har arbetat med dessa frågor sedan 2002 och samarbetar med över 300 företag globalt, bland annat SAS Scandinavian Airlines. Vår klimatkompensering använder Carbon Neutral och Natural Capital Partners i klimatprojekt som ersätter fossila bränslen med förnyelsebar energi.

Förutom att kompensera för koldioxidutsläpp så försöker vi på Relasian Travel & Event hjälpa till att skapa god social hållbarhet och en positiv utveckling i det lokala samhället på våra resmål. Vi strävar efter att alltid samarbeta med lokala restauranger och agenter/partners. Vi ser till att hjälpa till med att skapa en positiv utveckling i länderna vi besöker genom att de som arbetar i våra arrangemang ska ha bra löner och arbetsförhållanden.

Tillsammans med dig skapar vi minnen för livet, men tillsammans med oss tar du även ansvar för en mer hållbar planet, med respekt både för miljön och det lokala samhället.