sumo

Kontakt

Nyfiken på Relasian och våra resor?

Hör av dig till oss!

Anders Wennerström
Skräddarsyddaresor
Tel: +46 70 888 02 58
anders@relasian.com


Peter Wik
Inspiration
Tel: +46 70 467 42 46
Email:peter@relasian.com


Elisabeth Karlsson
Läsarresor
Tel: +46 72 044 15 53
Email: elisabeth@relasian.comPeter
Peter Wik
Grundare och Ägare
Peter arbetade och bodde under flera år i Japan och Kina och har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med Asien. Det nätverk han byggt upp i dessa länder innebär att Relasian Travel & Event alltid är uppdaterade på det allra senaste; vilka restauranger som är bäst, vilka klubbar som är inne, vilket hotell som är hetast osv. Hans stora nätverk i världen öppnar dörrar som för många är låsta och då Peter ständigt är på resande fot är han igenkänd på många av jordens alla hörn.
+46 70 467 42 46
Anders
Anders Wennerström
Ägare
Anders har mångårig erfarenhet med att skapa stora företagsevent i både Sverige och resten av världen. Anders reser ständigt ut i världen för att hålla sig uppdaterad på det senaste inom design, mode och teknik . Han älskar mat och som ”foodie” kan du höra honom berätta om den där lilla baren i Seoul, stjärnrestaurangen i Singapore eller den bästa biffen han någonsin ätit!
+46 70 888 02 58
elisabeth_Relasian
Elisabeth Karlsson
Projektledare
Elisabeth har mångårig erfarenhet av resebranchen som reseproducent. Elisabeth arbetar med våra mycket populära läsarresor där hon genom sin gedigna kunskap skapar autentiska resor som just du vill resa med på. Elisabeths omsorg om detaljer skapar trygghet både före och under resan. Elisabeth är en mästare på att hålla många bollar i luften och finns alltid där för att svara på just dina frågor om våra fina läsarresor.
+46 72 044 15 53
Clara_Relasian
Clara Rundgren
Kommunikatör
Clara är Relasian Travel & Events kommunikatör och har stenkoll på allt från hemsidan, nyhetsbrev till våra sociala medier. Hon är även med och koordinerar vid många av våra resor genom att skriva program och att hitta den bästa restaurangen. Clara må vara yngst på kontoret, men har redan hunnit besöka över 20 länder. Clara är lite extra förälskad i Sydostasien så henne ska du fråga om streetfood i Bangkok eller om bästa barerna i Seoul!
+46 70 888 02 58