Sorrento

Sorrentohalvön med Pompeji & Capri
14–18 september 2024

Föreningens nästa resa går i höst till Sorrentohalvön. Tillsammans besöker vi en av Italiens vackraste regioner med sina charmiga kustsamhällen, njuter av god mat och besöker intressanta platser under professionell ledning.

Vi börjar med att besöka Neapel där vi får höra om dess spännande historia samt gör ett besök i den underjordiska staden. Vi fortsätter till Sorrento och checkar in på Hilton Sorrento Palace. Vi har en heldag ute på ön Capri där vi får en unik visning av Axel Munthes Villa San Michele under ledning av Kristina Kappelin – villans VD och intendent som även ger oss en föreläsning om Italien och sina år som korrespondent i landet.

Vi besöker även Pompeji, staden som för 2000 år sedan begravdes av ett djupt lager av aska och pimpsten och som nu är en av Italiens stora sevärdheter. Tillsammans njuter vi av härliga italienska måltider och fin gemenskap i vackra Italien. Vi hinner även med ett besök med lunch på en vingård utmed Vesuvius sluttningar.

Resan kommer att ledas av Peter Wik. Peter var ciceron på vår senaste resa till Japan våren 2023.

Resan vänder sig endast till medlemmar, som har möjlighet att ta med sig sin partner.

Hämta program

I samarbete med

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Anders Wennerström på 070 888 02 58 eller mejla anders@relasian.com

  Bokning av resa med Stockholms Byggnadsförening till Sorrentohalvön med Pompeji & Capri 14–18 september 2024 

  Fyll i formuläret för att göra din bokning. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

  Namn och fakturaadress

  Rum

  Rum

  Medresenärer

  Medresenär 1

  Övrig information

  Nyhetsbrev

  Integritetspolicy - Relasian *

  Om Relasians integritetspolicy

  Allmänna resevillkor *

  Övrig information