Bergen i Italien

Vandring, tryffel, vin & mat i natursköna
i Ripabottoni, Italien
16 – 20 maj 2024

Vi återupprepar förra årets omtyckta resa till genuina Italien och den vackra medeltida byn Ripabottoni. Byn har ca 500 invånare och ligger i regionen Molise som är en oupptäckt pärla i södra Italien. Naturen liknar Toscana och vi ska göra ett par vandringar i den vackra och kuperade terrängen. Skogarna är fulla med tryffel och olivträden ger olja av bästa kvalitet.

Tillsammans ska vi upptäcka det fantastiska landskapet, baka pizza i trädgården, besöka en vingård och gå på tryffeljakt i skogen. I den lilla byn finns ett par affärer, en bar och restaurangen Nonna Maria där Emanuela lagar fantastiskt goda rätter från Molise.

Samlas gör vi på charmiga B&B Art & Breakfast i ett pittoreskt stenhus hos svenska Karin Bergqvist som flyttade till Italien 2014. Karins dröm om Italien blev sann och det kändes som att ”flytta hem”. Missa inte denna ”feelgood” resa med underbar natur, god mat och spännande historia på italienska landsbygden.  

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller mejla elisabeth@relasian.com

  Bokning av resa

  Fyll i formuläret för att göra din bokning. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

  Namn och fakturaadress

  Rum och flygresa

  Rum

  Medresenärer

  Medresenär 1

  Medresenär 2

  Medresenär 3

  Övrig information

  Nyhetsbrev

  Integritetspolicy - Relasian *

  Om Relasians integritetspolicy

  Allmänna resevillkor *

  Övrig information