Rio de Janeiro

Dansa samba i Rio de Janeiro
med Dermot Clemenger
4-12 november 2024

Följ med Dermot Clemenger och Agneta Ljungman till kanske världens vackraste stad där samba är livet! Här finns allt inom räckhåll; hav, strand, berg, urban regnskog, god mat och pampiga sevärdheter såsom Sockertoppen och Rios kanske mest kända landmärke Kristusstatyn.

Staden ligger vid Riobukten och kantas av de härliga sandstränderna Ipanema och Copacabana. Med jeep ska vi ut på en spännande utflykt till regnskogen Tijuca och Rios kåkstäder ”favelas” som klättrar utmed bergssidorna. En av resans höjdpunkter blir att lära oss dansa samba tillsammans med Dermot och skåla med Agneta på caipirinha-mingel. V

i ska också besöka sambaskolan Salgueiro som ligger i hårdträning inför den stora karnevalen i februari. En garanterat minnesvärd upplevelse! Och så blir det mer ”skaka rumpa” till härlig live musik på sambaklubb i de gamla delarna av Rio dit folk kommer från hela världen för att lyssna och dansa samba. Häng med du också!

Hämta program

I samarbete med

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller mejla elisabeth@relasian.com

  Bokning av resa "Dansa samba i Rio de Janeiro med Dermot Clemenger 4-12 november 2024"

  Fyll i formuläret för att göra din bokning. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

  Namn och fakturaadress

  Rum och flygresa

  Rum

  Medresenärer

  Medresenär 1

  Medresenär 2

  Medresenär 3

  Övrig information

  Nyhetsbrev

  Integritetspolicy - Relasian *

  Om Relasians integritetspolicy

  Allmänna resevillkor *

  Övrig information