Polen

Upplev historiens vingslag i
Krakow & Warszawa
26 september – 1 oktober 2024

Krakow är full av sevärdheter med gamla byggnader, vackra torg och konsthantverk i världsklass! Staden undgick förstörelse under andra världskriget och står sedan 1978 med på UNESCO:s världsarvslista. Vi åker på sightseeing, shoppar på marknaden och upplever den fantastiska saltgruvan Wieliczka!

Vi gör också en omvälvande utflykt till koncentrationslägret Auschwitz-Birkenau och påminns om det hemska som hände här. I Polens huvudstad Warszawa ska vi besöka Chopin Museum och gå på en pianokonsert! Den världsberömde kompositören Frederic Chopin föddes och växte upp i Warszawa under 1800-talet. Vi åker förstås på en rundtur i staden och ser bland annat det Kungliga slottet och den vackra slottsparken Lazienki mitt i stan.

Till skillnad mot Krakow genomled Warszawa en enorm förstörelse under andra världskriget men har sedan renoverats och återuppbyggts. Idag finns nästan inga spår kvar av kriget och Warszawa har på nytt blivit ett kulturellt och historiskt centrum. Professionell svensk reseledare är omtyckta Einar Szipro.

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller mejla elisabeth@relasian.com

  Bokning av resa Upplev historiens vingslag i Krakow & Warszawa 26 september – 1 oktober 2024

  Fyll i formuläret för att göra din bokning. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

  Namn och fakturaadress

  Rum och flygresa

  Rum

  Medresenärer

  Medresenär 1

  Medresenär 2

  Medresenär 3

  Övrig information

  Nyhetsbrev

  Integritetspolicy - Relasian *

  Om Relasians integritetspolicy

  Allmänna resevillkor *

  Övrig information