Santiago

Vandra Caminon till
Santiago de Compostela
12 – 19 oktober 2024

Följ med på en vandring för själen! Vi ska gå den franska vägen som de flesta vandrare väljer. Den sträcker sig från Saint-Jean-Pied-de-Port i Frankrike till Santiago de Compostela i Spanien och är totalt ca 80 mil men vi kommer förstås att gå en kortare sträcka på ca 11 mil.

I mer än tusen år har pilgrimer vandrat här för att hedra minnet av aposteln Jakob. För katolikerna är vandringen helig men många gör vandringen av andra skäl. Gemensamt för den samling gamla pilgrimsleder i Europa är att alla leder till Santiago de Compostela.

Landskapet är magiskt vacker med varierande natur och under vandringen har man tid att reflektera, tänka och vara med sig själv. För många innebär det ett uppvaknande där man tar ett steg tillbaka och får distans. Oavsett vad man har för mål med vandringen så kommer det att bli en vecka med unika upplevelser och nya vänner. Många av pilgrimerna vi möter första dagarna kommer vi att träffa längs hela vandringen.

Att gå ”El Caminon” är en upplevelse utöver det vanliga, vissa beskriver det som att bli pånyttfödd! Professionell svensk reseledare är Michael Netterstad tillsammans med erfaren vandringsguide under hela resan i Spanien.

Hämta program

Vid funderingar och frågor kring resan, ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller mejla elisabeth@relasian.com

  Bokning av resa Vandra Caminon till Santiago de Compostela 12 – 19 oktober 2024

  Fyll i formuläret för att göra din bokning. Om det är någon specifik information vi behöver veta om dig kan du fylla i det under övrig information. Det är viktigt att du uppger dina namn korrekt.

  Namn och fakturaadress

  Rum och flygresa

  Rum

  Medresenärer

  Medresenär 1

  Medresenär 2

  Medresenär 3

  Övrig information

  Nyhetsbrev

  Integritetspolicy - Relasian *

  Om Relasians integritetspolicy

  Allmänna resevillkor *

  Övrig information